JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Pegazus Állatpatika vadlazac olaj-250 ml


[0006136]

Raktáron

4.690ft

A vadon élő lazac magas Omega 3 zsírsav tartalam és astaxanthin tartalma miatt sokkal nagyobb vitamin forrás, mint a tenyésztett halak. De mi is az astaxanthin? Miért tökéletes választás a vadlazac kisállatodnak? A természet legerősebb antioxidásának is nevezik. Egy vöröses-narancssárgás színű karotin anyag, amely tengeri állatokban elsősorban a lazacban és az algában található meg. Az asztaxantin hatékony gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású.

A vadlazac olaj előnyei:

1. Fokozza a kiskutyák fejlődését: A kölyökkutya megismertetése lazacolajjal 8 és 52 hét között hozzájárulhat izomnövekedésének, látásának, memóriájának, problémamegoldásának és immunrendszerének javításához, 2. egészségesebb bőr és fényesebb szőr valamint csökkenti a túlzott szőrhullást, 3. rendbe hozza az allergia vagy más betegség miatt foltokban kihullott szőr pótlását, 4. csökkenti az allergiás tüneteket és kezeli az allergia által gyulladt bőrt, piros foltokat, ekcémát, 5. enyhíti a kényszeres vakarózást, 6. hozzájárul az ízületi gyulladás csökkenéséhez és a fájdalom csillapításához, 7. bizonyos rákos elváltozásoknál az omega 3 lassítja a rákos sejtek növekedését, 8. csökkenti a vérnyomást, 9. vesebetegségben szenvedő kutyáknak nagyon fontos kiegészítője. Az omega 3 csökkenti a gyulladást és megakadályozza, hogy a kutyus sokat pisiljen, 10. segíti a súlygyarapodást ha a kutya nagyon sovány vagy betegség miatt sokat fogyott. Egy teáskanál vadlazac olaj 40 kalóriát tartalmaz, 11. étvágygerjesztő.

Bár nem gyakori, de előfordul néhány mellékhatás: 1. A lazac okozta jellegzetes halszagú lehelet (fogmosással kiküszöbölhető) 2. Súlygyarapodás: igen ez előnyként is fel volt sorolva, de ha kutyusod egészséges súlyú netán túlsúlyos, akkor figyelj oda rá. Ha kap lazacolajat mozogjon többet vagy csökkentsd a kajcsija adagját. 3. Hasmenés, hányás: Kutyád hányhat, laza székletet vagy akár hasmenést tapasztalhatsz. Ilyenkor hagyd el pár napra és csökkentsd az adagját.