JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Pegazus Állatpatika sörélesztő por-100 g


[0006134]

Raktáron

1.990ft

A sörélesztő olyan táplálékiegészítő, mely támogatja a kutya bőrének és szőrzetének egészségét, erősíti az immunrendszert, enyhíti a szorongást és stresszt, taszítja a bolhákat kullancsokat és javítja az emésztést.

Milyen előnyei vannak a sörélesztőnek a kutyák számára? B-vitaminokban (B1, B2, B3, B5, B6, B7 és B9) és antioxidánsokban gazdag sörélesztő elősegíti az egészséges bőr, haj, szem és májműködést. A sörélesztőben magas a szelén-, kálium-, króm-, vas-, cink- és magnéziumtartalom. Ezek az ásványi anyagok elengedhetetlenek a különféle sejt- és szervfunkciókhoz, valamint az általános jó egészséghez. Fontos megjegyezni, hogy a sörélesztő nem tartalmaz B12 vitamint, így azt máshogy kell pótólni. A sörélesztő apró élőlényei elősegíthetik az emésztőrendszer fenntartását, táplálék-kiegészítőként, támogatja az emésztést. A benne található B-komplex vitaminok segíthetnek csökkenteni a stresszt és a szorongást. A napi sörélesztő adag, Omega-3-mal kombinálva, segíthetnek a kullancsok és bolhák taszításában - bár önmagában nem nyújt 100-os biztonságot, nem helyettesíti a bolha- és kullancs elleni szereket.

Mikor nem ajánlott a szedése:

Kölcsönhatásba léphet bizonyos típusú szorongáscsökkentő és antidepresszáns gyógyszerekkel így ha kutyád ilyet szed nem ajánlott a sörélesztő szedése.

Nem ajánlott a szedése vastagbélgyulladás és más bélbetegségben szenvedő kutyák számára.

A sörélesztőnek magas a kalória tartalma, így figyelembe kell venni a kutya napi kalória bevétléhez. 30 gr sörélesztőban 80 kalória van.