JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Pegazus Állatpatika zöldkagyló por


[0006135]

Raktáron

6.550ft

Az új-zélandi zöldkagyló hozzájárul az ízületek megfelelő működéséhez, segít a sérülések kezelésében, illetve az ízületek regenerálódásában. Az új-zélandi zöldkagyló gazdag glükózaminoglikánokban (GAG), omega-3 zsírsavakban, kondroitinben és antioxidánsokban, ennek köszönhetően jótékony hatású a mozgásszervekre és az ízületekre, és elősegíti azok gyulladásainak csökkentését. Ezen gazdag összetevőknek köszönhető, hogy egy természetes fájdalom- és gyulladáscsökkentő.

A por fagyasztva szárított zöldkagylót tartalmazó, élelmiszer-minőségű készítmény. A kímélő eljárásnak köszönhetően értékes kivonatokat tartalmaz. A glükózamin a szervezetben termelődő anyag, amely az ízületek mozgékonyságát segíti elő. Ez minden életkorban fontos, mind a növekedés fázisában, mind felnőtt korban az ízületek egészségének fenntartásához, mind az életkor előrehaladásával, amikor egyre kevesebb glükózamin termelődik a szervezetben és a porcok leépülnek. A zöldkagylóból kinyert glükózaminoglikán helyettesíti a szervezetben termelődő anyagot és elősegíti a porc regenerálódását.

Mikor javasoljuk a használatát?

Növekedés időszakában, 1 éves korig Felnőtt kedvenceknek megelőzésként Idősebbeknek az egészséges mozgás fenntartásához, mozgékonyság növeléséhez Ízületi fájdalom, gyulladás esetén Porc/szalag/csont sérülésekor Sport vagy munkakutyádnak Kedvenced fogékony porc/ízületi sérülésekre Főtt étrend mellé kalcium forrásként