JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Pegazus Állatpatika ördögcsáklya por


[0006237]

Raktáron

3.490ft

Ördögcsáklya por: a reumatikus és ízlütei fájdalmak hatékony kezelője. Kitűnő fájdalomcsillapító. Különösen hasznos idősebb kutyák és macskák számára az egészséges csontok és ízületek karbantartásához, hogy segítsen fenntartani a rugalmasságukat és a mozgás könnyedségét.

Az ördögcsáklya Afrika szerte népszerű és széles körben alkalmazott gyógynövény, nevét a jellegzetes formájú, karomszerű tüskékkel borított terméséről kapta.

Milyen gyógyászati célra alkalmazható az Ördögcsáklya por?

Elsősorban degeneratív ízületi megbetegedések kiegészítő terápiájára alkalmazható. Az ördögcsáklya hatására csökken a fájdalom intenzítása és a fájdalom iránti érzékenység, továbbá javul a gerinc, és az ízületek mozgékonysága. Vizsgálatok alapján az ördögcsáklya szedése mellett csökkenteni lehet a szteroid illetve nem szteroid gyulladáscsökkentők dózisát. Számos vizsgálat született az ördögcsáklya mükösdéséről, de a legjelentősebb a természetes fájdalomcsillapító hatása az ízületi gyullások esetében.

Artrózis (ízületi porckopás) tüneteinek enyhítésére.

Az ördögcsáklya mindamellet, hogy remek lázcsillapító, fokozza a gyomorsavtermelést, ennek köszönhetően serkenti az emésztést, és jótékonyan támogatja a máj és a vese működését.